5

6

4

3

1

2

Bestel hier het boek van de Gaya Baru

 

 

 

 

 

Geslaagd

6 jan 2019

Vandaag zijn, respectievelijk, geslaagd voor hun 1e Dan en 2e Dan examen, Lars Meijer en Bart Burg. Gefeliciteerd heren. Knap werk.


Wedstrijden Tiga Serangkai

19 mei 2018

Op 1 juni aanstaande organiseert de Tiga Serangkai haar clubkampioenschappen. Ook leden van de Gaya Baru zijn welkom om er aan deel te nemen. Maak daar gebruik van mensen. Het is semi-contact dus erg goed te doen. Natuurlijk wordt je ingedeeld in een klasse van je eigen kennis, kunde en graduatie. Binnekort zal hier meer informatie over de wedstrijden gepost worden en eventuele inschrijfformulieren worden dan gemaild op je @gayabaru.nl email adres.


Geen zwarte band examens

18 mei 2018

Omdat er dubbele afspraken zijn gemaakt, kan helaas het zwarte band examen van 30 juni a.s. niet doorgaan.

De dubbele afspraak heeft ook invloed op de geplande BBQ met de Tiga Serangkai. Die stond gepland op 7 juli, maar is nu verhuisd naar 30 juni vanwege een trouwfeest op 7 juli. Wanneer de examens voor zwart dan wel doogaan is nog niet bekend maar daar zullen we met de tijd over berichten. Het wordt in ieder geval over de vakantie heen getild.


Examens

11 mei 2018

Op vrijdag 11 mei zijn de examens afgenomen en zijn de volgende mensen geslaagd voor hun examen;

Gele band: Max Wingens - Luuk van Wordragen - Charelle Muijen - Teuntje van Gelder

Oranje band: Charelle Muijen - Teuntje van Gelder - Thijs van de Voort

Groene band: Thijs van de Voort - Martijn van Mourik

Bruine band: Jason Frankot - Megan Frankot


 

2 maal 2e plaats

28 april 2019

Afgelopen zaterdag deden er twee deelnemers van de Gaya Baru mee aan de open Belgische kampioenschappen WAKO. En beidden wisten een tweede plaats te behalen. Gefeliciteerd Lars Meijer en Kyra Zuidmeer.


 

Seizoen 2018/2019

16 juni 2018

Zondag 26 augustus beginnen de trainingen weer. Alleen niet meer op vrijdag maar op zondag van 11:00 tot 13:00 uur.


Clubkampioenschappen Tiga Serangkai

2 juni 2018

Gisteren werden de clubkampioenschappen gehouden bij de Tiga Serangkai. En bij de senioren deden er ook mensen van de Gaya Baru mee. In een geweldige sfeer werden de wedstrijden gevochten in diverse klasse. We hebben genoten van prachtige wedstrijden en gedreven vechters.