5

6

4

3

1

2

Bestel hier het boek van de Gaya Baru

 

 

 

 

 

School 's-Hertogenbosch

Wil jij vrijblijvend eens komen kijken of deelnemen aan de lessen dan ben je van harte welkom bij:

Budozaal 
Bisschop Bekkerslaan 4
5242 BN Rosmalen

De lessen worden gegeven op zondag van 11:00 tot 14:00 uur.

Rond feestdagen en vakanties is het altijd slim om even te mailen of de zaal open is. Of je kijkt onderaan deze pagina naar de kalender en ziet wanneer de zaal gesloten is. Mailen kan via de electronische formulier onder de knop contact.

Hoewel we bij de lessen graag serieus sporten, is het voor ons net zo belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt in de school. We hebben en tonen respect voor elkaar, zelfs als je voor de eerste keer binnenkomt. Je zult bij ons geen praktijken meemaken als ontgroeningen en pesterijen. We zijn blij met ieder nieuw lid dus wees welkom!

Gaya Baru als sport

Gaya Baru is een moderne stijl in de Pencak Silat. Dit betekend dat de technieken toepasbaar zijn in situaties die je daadwerkelijk in het leven tegen kan komen. Het is een goede sport om je zelfvertrouwen te verbeteren, te werken aan je conditie, goed te leren hoe je jezelf verdedigd in gevaarlijke situaties en zelfs voor jezelf op te leren komen wanneer je gepest wordt. Buiten dit alles is het een heel sociale sport. We zijn er absoluut niet op uit jou met blessures naar huis te laten gaan en vergeleken met andere sporten als voetbal zal dit ook maar zelden gebeuren. Wat wij ook heel belangrijk vinden is dat er bij ons nooit een machocultuur zal ontstaan.

Daarnaast zijn er een aantal beschermingsmaterialen die verplicht zijn, dan wel aangeraden worden, wanneer men mee wilt doen aan het sparren om blessures zoveel mogelijk te vermijden:

• Gebitsbeschermer (bij de senioren en jeugd verplicht)
• Kruisbeschermer heren (bij de senioren verplicht)
• Kruisbeschermerdames (bij de senioren verplicht)
• Vechthandschoenen MMA

Bovenstaande berschermingsmaterialen zijn ook aan te schaffen via de school.

Proefles - Kom en probeer!

Iedereen die interesse heeft in onze sport mag een tweetal keer proef komen draaien. We willen de drempel laag houden, dus hier zitten dan ook geen kosten aan verbonden. Vaak is het leuk om een trainingspartner mee te nemen zodat je samen op hetzelfde niveau kan beginnen, maar dit is zeker geen vereiste!

De proeflessen zijn vrijblijvend en verplichten NIET tot inschrijving als lid.
Wanneer je lid wil worden van de sportvereniging kan tijdens een lesavond bij de leraren het inschrijfformulier opgehaald worden.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen aan onze sport deel kan nemen. Daarom is onze contributie dan ook maar €52,50 per kwartaal.

De betaling kan zowel per kas als ook per bank op rekeningnummer:
NL87 RABO 010 916 7139 t.n.v. Vereniging Gaya Baru te 's-Hertogenbosch.

Besluit een lid te stoppen bij onze vereniging dan dient dit schriftelijk aan ons kenbaar te worden gemaakt.

Het vooruitbetaalde contributiegeld van de resterende periode zal worden terugbetaald. Wanneer er geen schriftelijke opzegging komt dan zal het vooruitbetaalde contributiegeld van de resterende periode niet worden terugbetaald.